Yhteystiedot
Suomen Taiteilijaseuran ateljeesäätiö
Lemuntie 4 D 21
00510 Helsinki
Puhelin
Asiamies: 040-4119913
Suunnittelija, residenssiasiat: 09-7268 0471
info(at)ateljeesaatio.fi

Haettavana kotimaassa » 

Haettavana ulkomailla

Vierasateljee    Residenssiaika   MaaHakuaikaLinkki
Pietarin taiteilijahuoneisto      tammi-toukokuu 2018 Italia 24.11.2017 klo 16.00 mennessä
Grassinan    ateljeetalo  hajapaikkoja  2018 Italia heti


HUOM. Sivusto www.artinres.fi sekä fb-sivut https://www.facebook.com/AiR.news.FI välittävät tietoa suomalaisesta residenssikentästä sekä residenssimahdollisuuksista taiteilijoille ja yhteisöille. Kyseisiä sivuja seuraamalla pysyt kuulolla residenssiuutisista maailmalla ja Suomessa. 

Kansainvälisisten residenssiohjelmien hakutietoja löytyy kattavasti myös seuraavilta sivustoilta www.transartists.org ja www.resartis.org

Ateljeesäätiön omilla Internet-sivuilla tiedotetaan lähinnä säätiön omista residenssiohjelmista sekä laajemmin ateljeeasunnoista ja työtiloista. 


Pietarin taiteilijahuoneiston työskentelyjaksot tammi-toukokuu 2018


Suomen Taiteilijaseuran Ateljeesäätiö vuokraa suomalaisten kuvataiteilijoiden ja muiden taiteen kentän ammattilaisten käyttöön Pietarin ydinkeskustassa 46,5 neliön ateljeeasuntoa. Ateljeeasunto sijaitsee Pietarin Suomi-talossa, sen viidennessä kerroksessa. Vuoden 2018 työskentelyjaksoista nyt haussa on tammi-toukokuun jaksot. Huoneistoa vuokrataan kahden viikon tai yhden tai useamman kuukauden jaksoissa. 

Taiteilija-asunto käsittää yhtenäisen työ-, oleskelu ja makuutilan, avokeittiön ja suihku/wc:n.  Huoneistossa on asumiseen tarvittava perusvarustus ml. laajakaista ja tv. Tila mahdollistaa asumisen ja työskentelyn ja soveltuu enintään kahdelle aikuiselle ja yhdelle lapselle. Suomi-talossa on hissi ja vartiointi (24h), ja yhteisissä tiloissa on käytettävissä pesukone, sauna sekä Suomi-instituutin kirjasto.  

Huoneiston vuokra on 450 €/2 vko tai 790 €/kk. Puolisolta peritään 25 % lisämaksu, lapselta 5 % lisämaksu. Etusijalla ovat Suomen Taiteilijaseuran jäsenjärjestöihin - TML, STG, SKL, VTL ja Muu ry - kuuluvat taiteilijat. Edellä mainittuihin liittoihin kuulumattomilta peritään vuokra 25 %:lla korotettuna. 

Hakemukset liitteineen tulee toimittaa viimeistään perjantaina 24. marraskuuta 2017 klo 16.00 Suomen Taiteilijaseuran Ateljeesäätiön toimistoon, Lemuntie 4 D, 00510 Helsinki. Hakemuksen voi halutessaan lähettää myös sähköpostitse osoitteeseen info@ateljeesaatio.fi  Tällöin liitteiden tulee olla pdf-tiedostoja, yhden liitteen maksimikoko on 4 Mt. 

Hakulomake
pdf  ja  word

Kuvia huoneistosta löytyy sivuilta http://www.ateljeesaatio.fi/pietari.html 

Lisätietoa: Suomen Taiteilijaseuran Ateljeesäätiö, suunnittelija Riikka Suomi-Chande, puh.(09) 72680471, info(at)ateljeesaatio.fi     


Grassinan ateljeetalo


Grassinan ateljeetalossa on vapaana vielä yksittäisiä jaksoja vuonna -2018.

Maaliskuu: Giotto
Huhtikuu: Giotto
Kesäkuu: Botticelli, Donatello (Kesäkuussa talon muita ateljeita ei vuokrata katonkorjauksen takia)
Heinäkuu: Pontormo, Giotto
Elokuu: Pontormo, Giotto, Donatello
Syys-lokakuu: Giotto, Donatello
Marraskuu: Pontormo, Giotto, Donatello
Joulukuu: Botticelli, Giotto, Donatello


VUOKRAT: 

Grassina: Ateljeiden perusvuokra on 899 € vuonna 2018. Lisähenkilöistä sekä muiden kuin Suomen Taiteilijaseuran ammattiliittojen jäseniltä lisämaksu (25% aikuinen, 5% lapsi). 


Lisätietoa, kuvia ja hakulomakkeet osoitteista: http://www.ateljeesaatio.fi/grassina.html  

Lisätietoa: Suomen Taiteilijaseuran Ateljeesäätiö, puh. (09) 7268 0471.

Alkuun »

 


Lisätietoja Suomen Taiteilijaseuran Ateljeesäätiöstä:
puh. (09) 7268 0471
e-mail info(at)ateljeesaatio.fi
www.ateljeesaatio.fi