Tapiolan vierasateljeen residenssipaikat

Koronatilanteen aiheuttamien rajoitusten takia Ateljeesäätiön kansainväliset residenssivaihdot ovat osin peruuntuneet.  Siksi Tapiolan vierasateljee tarjotaan vuoden 2020 syksyksi suomalaisten tai Suomessa työskentelevien taiteilijoiden käyttöön. Haettavana ovat jaksot syyskuusta joulukuuhun 2020 (jatko-optiona myös tammi-maaliskuu 2021). Myönnettyjen jaksojen pituus on yleensä 1–3 kuukautta, maksimi kuusi kuukautta. Vierasateljee soveltuu hyvin pitempiaikaiseen itsenäiseen työskentelyyn. Vierasateljeen vuokra on 650 € kuukaudessa.

Vierasateljeenpinta-ala on 83 neliötä ja se on  yksi Tapiolan ateljeetalon ateljeeasunnoista. Vierasateljeen alakerrassa on keittiö ja kylpyhuone, yläkerrassa on avoin työskentely- ja asuintila sekä makuuparvi. Työtila on kuusi metriä korkea ja sen ikkunat ovat pohjoiseen. Vierasateljee soveltuu hyvin yhdelle taiteilijalle tai taiteilijaparille. Tapiolan ateljeetalon yhdeksän muuta ateljeeasuntoa on myös vuokrattu kuvataiteilijoille.

Haku tapahtuu sähköisellä hakulomakkeella – Application form in English.
Hakemukset tulee jättää maanantai 8. kesäkuuta klo 16.00 mennessä.

Lisätietoja / More information:
https://www.ateljeesaatio.fi/en/guest-studios-and-residencies/tapiola-guest-studio/
Suomen Taiteilijaseuran Ateljeesäätiö: info@ateljeesaatio.fi