Työtilaa Vallilassa

Ateljeesäätiön tiloissa Vallilan Taiteilijatalossa, Lemuntie 4 D, vapautuu elokuun alussa noin 13 m2 työhuone osana suuremmasta kokonaisuudesta, jossa on neljä muuta työhuonetta, noin 40 m2 yhteistila, keittokomero ja wc. Tilan ikkunat ovat Lemuntie 4 sisäpihalle kaakkoon, huonekorkeus noin 3 m.

Työhuone on vuokrattavissa syyskuun 2020 alusta. Työhuoneen kuukausivuokra, johon sisältyy osuus yhteistilasta, on 242,28 euroa. Vuokra sidotaan kiinteistöjen ylläpidon indeksiin, ja sopimuksessa noudatetaan Ateljeesäätiön työtilojen yleisiä sopimusehtoja, jotka ovat nähtävissä säätiön verkkosivuilla www.ateljeesaatio.fi

Työhuoneesta kiinnostuneet voivat jättää hakemuksen liitteineen sähköisellä Ateljeesäätiön työhuoneen hakulomakkeella viimeistään perjantaina 7. elokuuta.

Sähköinen työhuoneen hakulomake löytyy verkosta osoitteesta:
https://ateljeesaatio.gruppo.fi/online-applications/index.php/623895/lang-fi

Lisätietoja: asiamies Tuula Paalimäki, 040-4119913, tuula.paalimaki(at)ateljeesaatio.fi