Työhuone Kerassa Espoossa

Ateljeesäätiön tiloissa Espoossa Keran alueella vapautuu marraskuun alussa 11 m2 työhuone ammattitaiteilijoiden haettavaksi. Keran alue sijaitsee Espoossa Nihtisillan ja Karamalmin alueiden välissä. Työhuone on osoitteessa Kutojantie 3 sijaitsevan toimistotalon toisessa kerroksessa. Koko kerros on Ateljeesäätiön hallinnassa. Tiloihin on hissiyhteys. Välineiden pesupaikka on käytävällä. Työhuoneen koko on 11 m2. Vuokra on 96,- euroa / kk. Vuokraan sisältyy sähkö, vesi ja yhteisten tilojen siivous.

Vuokrasopimukset tehdään Ateljeesäätiön työhuonesopimusmallin mukaisesti, mm. 3kk vuokravakuus edellytetään. Sopimus tehdään toistaiseksi voimassa olevana kolmen kuukauden irtisanomisajalla. Ateljeesäätiön työtilojen yleiset sopimusehdot ovat nähtävissä säätiön verkkosivuilla https://www.ateljeesaatio.fi/ateljeesaatio/vuokrauksen-sopimusehdot/

Työhuoneesta kiinnostuneet voivat jättää hakemuksen liitteineen sähköisellä Ateljeesäätiön työhuoneen hakulomakkeella. Jatkettu haku päättyy perjantaina 16. lokakuuta 2020. Sähköinen työhuoneen hakulomake löytyy verkosta osoitteesta: https://ateljeesaatio.gruppo.fi/online-applications/index.php/623895/lang-fi

Vanha hakuilmoitus ja pohjapiirros (pdf) >>

Taiteilijavalinnoissa huomioidaan seuraavien Suomen Taiteilijaseuran jäsenjärjestöjen jäsenyys – Taidemaalariliitto, Suomen Taidegraafikot, Suomen Kuvanveistäjäliitto, Valokuvataiteilijoiden liitto ja Muu ry.

Tiistaille 6. lokakuuta sovittu näyttö on peruuntunut. Halukkaat voivat nähdä tilan ottamalla suoraan yhteyttä Hanna Maria Anttilaan, puh 040 5570320.

Lisätietoja: asiamies Tuula Paalimäki, 040-4119913, tuula.paalimaki(at)ateljeesaatio.fi