Tapiola Guest Studio

Scroll down for English version

Avoin haku 2021
Tapiolan vierasateljee
Residenssijaksot: huhti-elokuu 2021

Suomen Taiteilijaseuran Ateljeesäätiö kutsuu suomalaisia tai Suomessa asuvia kuvataiteilijoita hakemaan  Tapiolan vierasateljeen ensi kevään ja kesän residenssijaksoille. Haettavana on työskentelyjaksot huhtikuusta elokuuhun 2021. Työskentelyjaksojen pituus on 1–3 kuukautta, tai korkeintaan viisi kuukautta. Vierasateljee soveltuu hyvin pitempiaikaiseen itsenäiseen taiteelliseen työskentelyyn. Vierasateljeen vuokra on 650 € / kuukausi.

Tapiolan vierasateljee on osa Espoossa sijaitsevaa Tapiolan ateljeetaloa. Aulis Blomstedtin suunnittelemassa ateljeetalorakennuksessa on yhteensä kymmenen kuvataiteilijoille tarkoitettua ateljeeasuntoa. Vierasateljee on kooltaan 83 m2 ja siinä on keittiö, kylpyhuone, avoin työskentely- ja asuintila sekä makuuparvi. Työtila on kuusi metriä korkea ja sen ikkunat ovat pohjoiseen. Vierasateljee soveltuu hyvin yhdelle taiteilijalle tai taiteilijaduolle / -parille. Lemmikkieläimiä ei vierasateljeeseen valitettavasti voi tuoda.

Haku tapahtuu sähköisellä hakulomakkeella. Linkki hakulomakkeeseen: https://ateljeesaatio.gruppo.fi/online-applications/index.php/461142/lang-en

Hakijan tulee hakemuksessa kertoa työsuunnitelmastaan ja taiteellisesta ajattelustaan.
Hakemuksen tulee liittää:
– ansioluettelo
– portfolio (sis. viisi työnäytettä, yksi pdf tiedosto, tiedostokoko max 5 mB).

Hakemukset tulee jättää perjantaihin 8. tammikuuta mennessä.

Lisätietoja:
http://www.ateljeesaatio.fi/english/tapiola.html
Riikka Suomi-Chande, suunnittelija, Suomen Taiteilijaseuran Ateljeesäätiö
tel. (09) 72680471, info@ateljeesaatio.fi


The open call for the Tapiola Guest Studio

Working periods April – August 2021

The Finnish Artists’ Studio Foundation invites Finnish visual artists or visual artists residing in Finland to apply for the Tapiola Guest Studio. The available residency months are from  April to August (2021). The length of the residency period is generally 1-3 months, maximum five months. The Tapiola Guest Studio provides a peaceful working environment for artists to develop their practice. The residencies are mainly self-directed. The rent of the studio is 650 € / month.

The guest studio is part of the Tapiola Studio Building, a semi-detached building located in Espoo and designed by architect Aulis Blomstedt. The building comprises altogether ten residential studios for visual artists. The Tapiola Guest Studio is 83 sqm, it is furnished, and it includes a working and living area, a kitchen, a bathroom, and a living balcony / sleeping loft. The guest studio is in private use of the resident artist. The guest studio can accommodate one artist or an artist duo / artist couple. The pets are not allowed in the guest studio unfortunately.

Applications must be submitted by using the online application form: https://ateljeesaatio.gruppo.fi/online-applications/index.php/461142/lang-en

In the online application form, the applicant is asked to write a short description of the work project / motivation statement.
The following attachments are required in the application:
– curriculum vitae
– portfolio (five work samples, please submit one pdf-file containing all the images, max 5 mB).

The deadline for applications is January 8th, 2021.

For further information:

http://www.ateljeesaatio.fi/english/tapiola.html
Riikka Suomi-Chande, coordinator, Finnish Artists’ Studio Foundation
tel (09) 7268 0471, info@ateljeesaatio.fi