Betanian ateljeeasunto vuokrattavana seuraavalle viisivuotiskaudelle

Suomen Taiteilijaseuran Ateljeesäätiö vuokraa Helsingin Punavuoressa sijaitsevaa ateljeeasuntoa viisivuotiskausittain. Tila on Helsingin kaupungin omistuksessa ja vuokrausta tukee osittain Helsingin kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala.

Osoitteessa Perämiehenkatu 13 A sijaitseva, noin 61 m2 suuruinen huoneisto vuokrataan ammattitaiteilijalle määräajaksi 1.6.2021–31.5.2026. Sopimusta ei ole mahdollista uusia. Huoneiston vuokra on 720,- euroa / kk (ei sisällä sähköä). Vuokra sidotaan elinkustannusindeksiin.

Valoisa huoneisto on nk. Betania-rakennuksen ylimmässä, neljännessä kerroksessa. Rakennuksessa on hissi. Huoneistossa on n. 44 m2 ateljee sekä 10,5 m2 huone, varasto, keittokomero ja wc-suihku. Vapaa korkeus ateljeessa on noin 370 cm, muut tilat ovat matalampia.

Ateljeen seinät ovat tasoitettuja ja maalattuja kiviaineisia seiniä. Lattiapinnat vaihtelevat eri tiloissa; ateljeen lattiassa on kestävä massapinnoite (joka tosin edellyttää suojausta esim. maalitahroilta), keittiön ja pienen huoneen lattiassa on muovimatto, kylpyhuoneessa on massalattia. Lukuun ottamatta keittiötä huoneistossa ei ole kiinteitä kalusteita. Kylpyhuoneeseen mahtuu tarvittaessa pesukone niukasti. Ateljeen takka ei ole käytössä.

Koronavirusepidemian vuoksi huoneistossa ei järjestetä näyttöä. Valitulla vuokralaisella on oikeus tutustua huoneistoon ennen vuokrausta.

Ateljeeasunnosta kiinnostuneet voivat jättää hakemuksen liitteineen sähköisellä Ateljeesäätiön ateljeeasunnon hakulomakkeella. Hakemus täytetään ja lähetetään osoitteessa
https://ateljeesaatio.gruppo.fi/online-applications/index.php/225819/lang-fi

Hakemuslomakkeen mukaisesti hakemuksesta tulee käydä ilmi hakijan henkilö-, perhe- ja yhteystiedot, taiteellinen toiminta, nykyinen asuin- ja työhuone sekä muut hakijan kannalta valinnassa mahdollisesti vaikuttavat tekijät. Taiteilijavalinnoissa huomioidaan seuraavien Suomen Taiteilijaseuran jäsenjärjestöjen jäsenyys – Taidemaalariliitto, Suomen Taidegraafikot, Suomen Kuvanveistäjäliitto, Valokuvataiteilijoiden liitto ja Muu ry.

Hakuaika päättyy 5.3.2021, hakulomake sulkeutuu klo 23.59 Suomen aikaa.

Lisätietoja antaa asiamies Tuula Paalimäki, puh 040 4119913, sähköposti tuula.paalimaki@ateljeesaatio.fi

Ks. kuvagalleria

Kylpyhuone
« 7 annettu 7 »