Työhuone Pälkäneentiellä

Ateljeesäätiön tiloissa Pälkäneentie 18:ssa Vallilassa (4. krs) vapautuu 1.6.2021 alkaen työhuone 406, koko noin 34 m2.  Huonekorkeus on noin 2,80 m, osittain 2,50 m, ikkunat itään Pälkäneentielle. Yhteinen vesipiste ja wc:t ovat käytävällä. Tilaan on tavarahissi.

Työhuoneen vuokra on 360,- €/kk. Vuokra sidotaan kiinteistöjen ylläpidon indeksiin, ja sopimuksessa noudatetaan Ateljeesäätiön työtilojen yleisiä sopimusehtoja, jotka ovat nähtävissä säätiön verkkosivuilla http://www.ateljeesaatio.fi/vuokrauksen_sopimusehdot.pdf

Työhuoneesta kiinnostuneet voivat jättää hakemuksen liitteineen sähköisellä Ateljeesäätiön työhuoneen hakulomakkeella. Hakemus täytetään ja lähetetään osoitteessa https://ateljeesaatio.gruppo.fi/online-applications/index.php/623895/lang-fi

Haku päättyy keskiviikkona 7.4.2021, hakulomake sulkeutuu klo 23.59 Suomen aikaa.

Taiteilijavalinnoissa huomioidaan seuraavien Suomen Taiteilijaseuran jäsenjärjestöjen jäsenyys – Taidemaalariliitto, Suomen Taidegraafikot, Suomen Kuvanveistäjäliitto, Valokuvataiteilijoiden liitto ja Muu ry.

Koronatilanteen vuoksi tilassa ei järjestetä näyttöä. Tilaan pääsee tutustumaan ennen vuokrasopimuksen solmimista.

Lisätietoja: info@ateljeesaatio.fi