Työhuone Kerassa Espoossa

Ateljeesäätiön tiloissa Kerassa Espoossa vapautuu syyskuussa 11 m2 työhuone ammattitaiteilijoiden haettavaksi. Keran alue sijaitsee Nihtisillan ja Karamalmin alueiden välissä. Työhuone on toimistotalon toisessa kerroksessa osoitteessa Kutojantie 3. Koko kerros on Ateljeesäätiön hallinnassa. Tiloihin on hissiyhteys. Välineiden pesupaikka on käytävällä.

Työhuoneen koko on 11 m2, vuokra 94,80 € /kk. Vuokraan sisältyy sähkö, vesi ja yhteisten tilojen siivous.

Vuokrasopimukset tehdään Ateljeesäätiön työhuonesopimusmallin mukaisesti, mm. 3kk vuokravakuus edellytetään. Sopimus tehdään toistaiseksi voimassa olevana kolmen kuukauden irtisanomisajalla.

Ateljeesäätiön työtilojen yleiset sopimusehdot »
Hakuilmoitus ja pohjapiirros »

Keran työhuoneesta kiinnostuneet voivat jättää hakemuksen liitteineen Ateljeesäätiön sähköiseen hakujärjestelmään viimeistään torstaina 26. elokuuta. Hakemus täytetään ja lähetetään osoitteessa https://ateljeesaatio.gruppo.fi/online-applications/index.php/623895/lang-fi

Taiteilijavalinnoissa huomioidaan seuraavien Suomen Taiteilijaseuran jäsenjärjestöjen jäsenyys – Taidemaalariliitto, Suomen Taidegraafikot, Suomen Kuvanveistäjäliitto, Valokuvataiteilijoiden liitto ja Muu ry.

Koronatilanteen vuoksi tilassa ei järjestetä näyttöä. Vuokralaiseksi valittava voi tutustua tilaan ennen vuokrauspäätöstä.

Lisätietoja: asiamies Tuula Paalimäki, 040-4119913, tuula.paalimaki(at)ateljeesaatio.fi