Logomossa työhuoneita ja varastoja

Turun Logomon MO-osassa vapautuu vuoden 2021 lopussa kolme työhuonetta ja kolme varastoa. Työhuoneet ovat kooltaan 43 – 73 m2, varastot 7,5 m2 kukin. Vuokraus alkaa tammikuun 2022 alusta. Tilojen vuokra on 10 €/m2/kk. Vuokraan sisältyy sähkö ja yhteistilojen siivous.

Työhuoneet ovat avaria, huonekorkeus on noin 3,3 m, ikkunat radan suuntaan lounaaseen. Yhteinen työvälineiden pesupaikka ja wc:t ovat käytävällä. Varastot ovat keskenään samanlaisia. Sama henkilö voi tarpeen mukaan vuokrata joko työhuoneen tai varaston, tai molemmat.

Tilat vuokrataan pääosin normaaleilla Ateljeesäätiön sopimusehdoilla. Vuokravakuus on 2 kk.

Työhuoneista ja varastoista kiinnostuneet voivat jättää hakemuksen liitteineen Ateljeesäätiön sähköiseen hakujärjestelmään viimeistään tiistaina 31. elokuuta. Hakemuksessa tulee ilmoittaa mitä tilaa hakee. Hakemus täytetään ja lähetetään täällä

Taiteilijavalinnoissa huomioidaan seuraavien Suomen Taiteilijaseuran jäsenjärjestöjen jäsenyys – Taidemaalariliitto, Suomen Taidegraafikot, Suomen Kuvanveistäjäliitto, Valokuvataiteilijoiden liitto ja Muu ry.

Koronatilanteen vuoksi tilassa ei järjestetä näyttöä. Vuokralaiseksi valittava voi tutustua tilaan ennen vuokrauspäätöstä.

Lisätietoja antaa asiamies Tuula Paalimäki, puh 040-4119913, sähköposti tuula.paalimaki(at)ateljeesaatio.fi

 

Sijaintipiirros
Pohjapiirros