Työhuone Lemuntiellä

Ateljeesäätiön tiloissa Vallilan Taiteilijatalossa, Lemuntie 4 D, vapautuu marraskuun alussa noin 8 m2 työhuone osana suurempaa kokonaisuutta, jossa on neljä muuta työhuonetta, noin 40 m2 yhteistila, keittokomero ja wc. Tilan ikkunat ovat Lemuntie 4 sisäpihalle kaakkoon, huonekorkeus on noin 3 m.

Yhteistilan takia työhuone ei sovellu voimakkaita maalien liuottimia tms. työskentelyssä käyttäville.

Työhuoneen kuukausivuokra, johon sisältyy osuus yhteistilasta, on 143,- euroa. Vuokra sidotaan kiinteistöjen ylläpidon indeksiin, ja sopimuksessa noudatetaan Ateljeesäätiön työtilojen yleisiä sopimusehtoja, jotka ovat nähtävissä säätiön verkkosivuilla https://www.ateljeesaatio.fi/ateljeesaatio/vuokrauksen-sopimusehdot/

Työhuoneesta kiinnostuneet voivat jättää hakemuksen liitteineen Ateljeesäätiön sähköisessä hakujärjestelmässä osoitteessa  https://ateljeesaatio.gruppo.fi/online-applications/index.php/623895/lang-fi
Haku päättyy keskiviikkona 20.10.2021 (hakulomake sulkeutuu klo 23.59 Suomen aikaa).

Taiteilijavalinnoissa huomioidaan seuraavien Suomen Taiteilijaseuran jäsenjärjestöjen jäsenyys – Taidemaalariliitto, Suomen Taidegraafikot, Suomen Kuvanveistäjäliitto, Valokuvataiteilijoiden liitto ja Muu ry.

Koronatilanteen vuoksi tilassa ei järjestetä näyttöä. Tilaan pääsee tutustumaan ennen vuokrasopimuksen solmimista.

Lisätietoja: asiamies Tuula Paalimäki, 040-4119913, tuula.paalimaki(at)ateljeesaatio.fi