Työhuone Lemuntiellä

Ateljeesäätiön tiloissa Vallilan Taiteilijatalossa, Lemuntie 4 D, vapautuu elokuun alussa noin 13 m2 työhuone, johon liittyy neljän työhuonevuokralaisen yhteisessä käytössä oleva, noin 40 m2 yhteistila, keittokomero ja wc. Työhuoneen ikkunat ovat Lemuntie 4 sisäpihalle kaakkoon. Vuokralaiset päättävät yhdessä yhteistilan käyttöosuuksista. Yhteistilan takia toiveena on, että valitun vuokralaisen työskentely ei sisällä liuottimien käyttöä ja että työskentelystä ei aiheudu pölyä.

Työhuoneen kuukausivuokra, johon sisältyy osuus yhteistilasta, on 250,78 €/kk. Sähkö, vesi ja lämmitys sisältyvät vuokraan. Vuokra sidotaan kiinteistöjen ylläpidon indeksiin, ja sopimuksessa noudatetaan Ateljeesäätiön työtilojen yleisiä sopimusehtoja, jotka ovat nähtävissä säätiön verkkosivuilla https://www.ateljeesaatio.fi/vuokrauksen_sopimusehdot.pdf

Työhuoneesta kiinnostuneet voivat jättää hakemuksen liitteineen Ateljeesäätiön sähköisessä hakujärjestelmässä viimeistään 26.6.2022 klo 12:00 mennessä.
Sähköinen työhuoneen hakulomake täytetään ja lähetetään osoitteessa https://ateljeesaatio.gruppo.fi/online-applications/index.php/623895/lang-fi

Taiteilijavalinnoissa huomioidaan seuraavien Suomen Taiteilijaseuran jäsenjärjestöjen jäsenyys – Taidemaalariliitto, Suomen Taidegraafikot, Suomen Kuvanveistäjäliitto, Valokuvataiteilijoiden liitto ja Muu ry.

Lisätietoja: asiamies Milla Nummikoski, puh 041 3118911, milla.nummikoski@ateljeesaatio.fi