Työhuone Kalasataman taiteilijatalossa

Ateljeesäätiön tiloissa Kalasataman taiteilijatalossa, Vanha talvitie 9, vapautuu 1.3.2023 alkaen työhuone, koko 21 m2. Työhuone (K31) sijaitsee talon toisessa kerroksessa, ikkunat etelään. Välineiden pesupaikka, wc- ja suihkupiste käytävällä. Kerrokseen pääsee tavarahissillä.

Työhuoneen vuokra on 264 euroa / kk. Vuokraan sisältyy sähkö ja yhteistilojen siivous. Vuokra sidotaan kiinteistöjen ylläpidon indeksiin. Vuokrasopimus tehdään toistaiseksi voimassa olevana ja sopimuksessa noudatetaan Ateljeesäätiön työtilojen yleisiä sopimusehtoja (ehdot ovat nähtävissä säätiön verkkosivuilla https://www.ateljeesaatio.fi/ateljeesaatio/vuokrauksen-sopimusehdot/). Vuokravakuus on 3 kk.

Työhuoneesta kiinnostuneet voivat jättää hakemuksen liitteineen Ateljeesäätiön sähköisessä hakujärjestelmässä viimeistään perjantaihin 27.1.2023 klo 12:00 mennessä. Sähköinen työhuoneen hakulomake täytetään ja lähetetään osoitteessa https://ateljeesaatio.gruppo.fi/online-applications/index.php/623895/lang-fi

Taiteilijavalinnoissa huomioidaan seuraavien Suomen Taiteilijaseuran jäsenjärjestöjen jäsenyys – Taidemaalariliitto, Suomen Taidegraafikot, Suomen Kuvanveistäjäliitto, Valokuvataiteilijoiden liitto ja Muu ry.

Työhuoneessa on näyttö keskiviikkona 25. tammikuuta klo 15.00–15.30.

Lisätietoja: asiamies Milla Nummikoski, puh 041 3118911, milla.nummikoski@ateljeesaatio.fi