Työhuone- ja varastohaku Ateljeesäätiön tiloissa Vallilassa

Ateljeesäätiön tiloissa Vallilan Kisällitalossa, Lemuntie 4, on vuokrattavana kesäkuun alusta kolme työhuonetta:

Huone 3: noin 16 m2, vuokra 210,- € / kk
Huone 4: noin 8 m2, vuokra 106,- € / kk
Huone 5: noin 16 m2, vuokra 210,- € / kk

Lisäksi tarjolla kaksi varastoa:

Varasto 1: noin 5 m2, vuokra 55,- € / kk
Varasto 2: noin 5 m2, vuokra 55,- € / kk

Huoneiden ikkunat ovat kaakkoon, huonekorkeus noin 2,8 m. Käytävällä on työhuoneiden käytössä yhteinen wc ja keittiöpiste. Tila sijaitsee 3. kerroksessa. Kerroksessa ei ole hissiä.

Vuokraan sisältyy sähkö, vesi ja lämpö. Vuokra sidotaan kiinteistöjen ylläpidon indeksiin. Vuokrasopimus tehdään toistaiseksi voimassa olevana ja sopimuksessa noudatetaan Ateljeesäätiön työtilojen yleisiä sopimusehtoja (ehdot ovat nähtävissä säätiön verkkosivuilla https://www.ateljeesaatio.fi/ateljeesaatio/vuokrauksen-sopimusehdot/). Vuokravakuus on kolme kuukautta

Työhuoneista ja varastoista kiinnostuneet voivat jättää hakemuksen liitteineen Ateljeesäätiön sähköisessä hakujärjestelmässä viimeistään keskiviikkona 17.5.2023 mennessä. Sähköinen hakulomake täytetään ja lähetetään osoitteessa https://ateljeesaatio.gruppo.fi/online-applications/index.php/623895/lang-fi

Taiteilijavalinnoissa huomioidaan seuraavien Suomen Taiteilijaseuran jäsenjärjestöjen jäsenyys – Taidemaalariliitto, Suomen Taidegraafikot, Suomen Kuvanveistäjäliitto, Valokuvataiteilijoiden liitto ja Muu ry.

Tilassa on näyttö tiistaina 9.5. klo 15.00–15.30. Saapuminen näyttöön ja käynti tiloihin on Lemuntie 4 sisäpihalta, F-rappu, 3. krs 

Lisätietoja: asiamies Tuula Paalimäki, 040-4119913, tuula.paalimaki(at)ateljeesaatio.fi