Työhuone 45 m2 Kisällitalossa Vallilassa

Ateljeesäätiön tiloissa Vallilan Kisällitalossa, Lemuntie 4 D, vapautuu toukokuun lopussa ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva, noin 45 m2 työhuone D23. Huoneen ikkunat ovat Lemuntie 4 sisäpihalle kaakkoon. Huoneen pituus on noin 12 m ja leveys noin 3,8 m. Huonekorkeus palkkien välissä on noin 2,9 m. Huoneessa on vesipiste, ja yhteiskäyttöinen WC on käytävällä. Kerroksessa ei ole hissiä.

Työhuoneen kuukausivuokra on 495,- €. Vuokraan sisältyy sähkö, vesi ja lämpö. Vuokra sidotaan kiinteistöjen ylläpidon indeksiin. Vuokrasopimus tehdään toistaiseksi voimassa olevana ja sopimuksessa noudatetaan Ateljeesäätiön työtilojen yleisiä sopimusehtoja (ehdot ovat nähtävissä säätiön verkkosivuilla https://www.ateljeesaatio.fi/ateljeesaatio/vuokrauksen-sopimusehdot/). Vuokravakuus on kolme kuukautta.

Työhuoneesta kiinnostuneet voivat jättää hakemuksen liitteineen Ateljeesäätiön sähköisessä hakujärjestelmässä viimeistään perjantaina 26.5.2023 klo 12:00 mennessä. Sähköinen työhuoneen hakulomake täytetään ja lähetetään osoitteessa https://ateljeesaatio.gruppo.fi/online-applications/index.php/623895/lang-fi

Taiteilijavalinnoissa huomioidaan seuraavien Suomen Taiteilijaseuran jäsenjärjestöjen jäsenyys – Taidemaalariliitto, Suomen Taidegraafikot, Suomen Kuvanveistäjäliitto, Valokuvataiteilijoiden liitto ja Muu ry.

Tilassa on näyttö keskiviikkona 17. toukokuuta klo 15.00–15.30.

Lisätietoja:
asiamies Tuula Paalimäki, 040-4119913, tuula.paalimaki(at)ateljeesaatio.fi