Marbellan ateljeetalon työskentelyjaksot

Suomen Taiteilijaseuran Ateljeesäätiö vuokraa Suomen Taiteilijaseuran omistamaa Marbellan ateljeetaloa Andalusiassa Espanjassa suomalaisille tai Suomessa asuville kuvataiteilijoille. Nyt haettavissa on vuoden 2024 työskentelyjaksot.
(EDIT: Vuoden 2023 avoinna olleelle marraskuun peruutuspaikalle on saatu jo hakemus.)

Marbellan kaupungin vanhassa keskustassa sijaitsevassa ateljeetalossa on kaksi ateljeeta, kaksi makuuhuonetta, keittiö, kylpyhuone, patio sekä kattoterassi. Talo soveltuu hyvin taiteilijaperheelle, mutta myös yhdelle yksittäiselle taiteilijalle, tai kahdelle talon yhdessä vuokraavalle taiteilijalle. Haetut jaksot voivat olla 1–3 kuukauden pituisia.

Taiteilijavalinnoissa huomioidaan seuraavien Suomen Taiteilijaseuran jäsenjärjestöjen jäsenyys – Taidemaalariliitto, Suomen Taidegraafikot, Suomen Kuvanveistäjäliitto, Valokuvataiteilijoiden liitto ja Muu ry.

Vuonna 2024 ateljeetalon vuokra on 1760 euroa kuukaudessa edellä mainittujen järjestöjen jäseniltä. Talon vuokraan sisältyy enintään kaksi aikuista ja kaksi alle 18-vuotiasta lasta (muista lisähenkilöistä on sovittava erikseen säätiön kanssa ja heistä peritään lisämaksu). Lemmikkieläimiä ei voi ottaa mukaan.

Hakemus liitteineen tulee jättää sähköisellä hakulomakkeella viimeistään maanantaina 14.8. (klo 24:00) mennessä.

Vuoden 2024 työskentelyjaksojen osalta valintapäätökset tehdään 18.8.

Hakulomake löytyy sivuilta https://ateljeesaatio.gruppo.fi/online-applications/index.php/593281/lang-fi

Kuvia ja lisätietoja ateljeetalosta »

Lisätietoa: Suomen Taiteilijaseuran Ateljeesäätiö, puh. 050 4203062, info(at)ateljeesaatio.fi