Marbellan ateljeetalon elokuun työskentelyjakso

Suomen Taiteilijaseuran Ateljeesäätiö vuokraa Suomen Taiteilijaseuran omistamaa Marbellan ateljeetaloa Andalusiassa Espanjassa suomalaisille tai Suomessa asuville kuvataiteilijoille. Vuoden 2024 työskentelyjaksoista on peruutuksen takia vapaana ja vielä haettavissa elokuun työskentelyjakso.

Marbellan vanhassa keskustassa sijaitsevassa ateljeetalossa on kaksi ateljeeta, kaksi makuuhuonetta, keittiö, kylpyhuone, patio sekä kattoterassi.

Vuonna 2024 ateljeetalon vuokra on 1760 euroa kuukaudessa. Koko talon vuokraan sisältyy enintään kaksi aikuista ja kaksi alle 18-vuotiasta lasta (muista lisähenkilöistä on sovittava erikseen säätiön kanssa ja heistä peritään lisämaksu). Lemmikkieläimiä ei taloon voi ottaa mukaan.

Hakemus liitteineen tulee jättää säätiön sähköisessä hakujärjestelmässä https://ateljeesaatio.gruppo.fi/online-applications/index.php/593281/lang-fi

Katso kuvia ja lisätietoja ateljeetalosta täällä

Lisätietoa: Suomen Taiteilijaseuran Ateljeesäätiö, puh. 050 4203062, info@ateljeesaatio.fi