Työhuoneita Kotikonnuntiellä Kontulassa

Ateljeesäätiöllä on uusi työhuonekohde Kontulassa Helsingissä, osoitteessa Kotikonnuntie 9 D, LT 1. Säätiö tarjoaa vuokrattavaksi asuintalon pohjakerroksesta 75 neliön tilaa, joka on tarvittaessa mahdollista jakaa väliseinällä (Ateljeesäätiön toimesta ja kustannuksella) kahdeksi työhuoneeksi, jotka vuokrataan erikseen. Tilassa on myös keittiö, aulatila ja kaksi wc:tä. Aulatila mahdollistaa esimerkiksi teosten varastoinnin, keittiötä voi käyttää tarvittaessa pimiönä. Ks. pohjapiirros. Tilaan on oma sisäänkäynti suoraan pihalta, työhuoneen ovelle pääsee ajamaan autolla lastausta varten. Taloyhtiössä on autoille vieraspaikkoja ja mahdollisuus myös omaan autopaikkaan. Tila on heti vapaa, vuokrasopimus voi alkaa esim. 1.2.2024. 

Koko tilan vuokra on 780 euroa / kk.
Jos tila jaetaan kahdeksi erikseen vuokrattavaksi työhuoneeksi (+ käyttöoikeus yhteistiloihin) on yhden työhuoneen vuokra 390 € / kk.

Vuokra sidotaan kiinteistöjen ylläpidon indeksiin. Vesi sisältyy työhuoneen vuokraan.  Sähkösopimuksen vuokralainen solmii tilaan itse. Vuokrasopimus tehdään toistaiseksi voimassa olevana ja sopimuksessa noudatetaan Ateljeesäätiön työtilojen yleisiä sopimusehtoja (ehdot ovat nähtävissä säätiön verkkosivuilla https://www.ateljeesaatio.fi/ateljeesaatio/vuokrauksen-sopimusehdot/). Vuokravakuus on 3 kk

Työhuoneesta kiinnostuneet voivat jättää hakemuksen liitteineen Ateljeesäätiön sähköisessä hakujärjestelmässä. Hakuaikaa on jatkettu ja haku päättyy ma 22.1.2024 klo 16:00. Sähköinen työhuoneen hakulomake täytetään ja lähetetään osoitteessa https://ateljeesaatio.gruppo.fi/online-applications/index.php/623895/lang-fi

Taiteilijavalinnoissa huomioidaan seuraavien Suomen Taiteilijaseuran jäsenjärjestöjen jäsenyys – Taidemaalariliitto, Suomen Taidegraafikot, Suomen Kuvanveistäjäliitto, Valokuvataiteilijoiden liitto ja Muu ry.

Tilan näyttö on keskiviikkona 17.1. klo 14.00–14.30.

Lisätietoja: asiamies Alina Mänttäri, puh 041 3118911, alina.manttari (ät) ateljeesaatio.fi